Elbilar hos Hurtigs Bil
Elbilar hos Hurtigs Bil
Citroën elbilar

Nya Citroën ë-C3 kommer vara tillgänglig under våren 2024

100% ELEKTRISK OCH TILLVERKAD I EUROPA

För första gången i citybilssegmentet har nya ě-C3 Citroën Advanced Comfort® fjädring. Nya ë-C3 låter dig njuta av en upphöjd körställning för högre säkerhet i staden och på vägen, samtidigt som du njuter av tyst och utsläppsfri körning. Upptäck en Citroën som är perfekt för alla dina dagliga resor och fritidsaktiviteter.

NISSAN ARIYA

EN HELT ELDRIVEN CROSSOVER

Med tidlös design, dubbla elmotorer och hög komfort presenterar vi Nissan Ariya – en högteknologisk eldriven SUV som kombinerar högsta nivå av teknik och körglädje. Anslut dig till den elektriska revolutionen och ta chansen att bekanta dig med den hos oss på Hurtigs Bil.

NISSAN LEAF

ZERO EMISSION, NOLL UTSLÄPP UNDER DRIFT

Säg adjö till bensinstationer och upplev ett smartare, säkrare och enklare sätt att köra bil. Återupptäck ren körglädje och känn dig trygg bakom ratten. Byt till Nissan LEAF, en riktigt avancerad elbil med låga underhållskostnader – och du får en rymlig familjebil.

CITROËN ë-C4

MOBILITET I KOMFORT

100 % eldrivna Citroën ë-C4 har samma egenskaper som versionen med förbränningsmotor. Design, komfort och funktionalitet är likvärdiga. Inne i stan ger Citroën ë-C4 utöver nöjet av en buller- och utsläppsfrikörning, åtkomst till begränsade trafikzoner.

Nissan Townstar elbilar

NISSAN TOWNSTAR

Driftskostnaderna hos en elbil är betydligt lägre jämfört med en motsvarande fossildriven bil. Detta betyder att nya Nissan Townstar EV är bra för affärerna. Den sätter också en ny standard för transportbilar med säkerhetssystem, anslutningsmöjligheter och assistansfunktioner som normalt bara finns i personbilar. Upptäck säker prestanda och imponerande ekonomi. Med nya Nissan Townstar EV kan du verkligen dra nytta av utsläppsfri körning.

CITROËN ë-BERLINGO

Citroën ë-Berlingo ger dig en konkret lösning på de nya utmaningarna med mobilitet i reglerade stadsområden, men även på landsbygden. Den låter dig resa med oöverträffad komfort, samtidigt som den är kostnadseffektiv. Behöver du en modern, kraftfull och mångsidig transportbil? Då är Citroën ë-Berlingo något för dig.

 

e-Jumpy elbilar

CITROËN ë-JUMPY

Citroën Jumpy är perfekt som din vardagspartner och levereras med många funktioner. Framsätena i Citroën Jumpy är ergonomiskt utformade så att du får en hög körställning, vilket ger dig en utmärkt överblick över vägen. Transportbilen har oöverträffad körkomfort tack vare ett smidigt drivsystem och utmärkt stötdämpning. För extra smidighet har kupén också en skrivplatta och en praktisk pekskärmshållare för enheter upp till 11 tums storlek.

MAXUS E-DELIVER 3

UPPTÄCK DIN NYA ELTRANSPORTBIL

Räckvidd (WLTP) upptill 238 km.

MAXUS E-DELIVER 9

MAXIMAL PLATS. MAXIMAL KOMFORT

Räckvidd upp till 296 km (WLTP).
Maxus e-Deliver 9 är extremt praktisk. Välj mellan en bil med lastutrymme på 9,7m³ eller 11m³ bil och en maximal lastkapacitet på upp till 1.200 kg. Maxus e-Deliver 9 erbjuder det utrymme du kan förvänta dig av en skåpbil.