Nästa bil blir en elbil för många av oss

Tiden är inne för att gå över till ren eldrift i våra bilar. Elbilsmarknaden är etablerad sedan länge och är idag ett miljövänligt, och praktiskt alternativ för flertalet av oss. Samhället har också subventionerat övergången till el vid köp av nya bilar under ett antal år. Laddstationerna blir allt fler. Både i det offentliga och i samband med våra boenden.

Nu är det fördelaktigt att köpa en begagnad

Nu börjar även övergången till elbilar generera bra begagnade bilar med konkurrenskraftig teknik när det gäller prestanda och räckvidd. Prisskillnaden är också större mellan ny och begagnad elbil på grund av att regeringen tagit bort klimatbonusen för nya elbilar som gällde fram till november 2022. Det gör det extra fördelaktigt att köpa en begagnad bil.

Vi erbjuder löpande ett antal, mycket prisvärda, begagnade Nissan Leaf – en av de mest etablerade elbilsmodellerna på marknaden

Nissan LEAF är en 100 % eldriven familjebil. Fast den ser kompakt ut på utsidan, rymmer den betydligt mer än man kan tro. Det stora bagageutrymmet i LEAF hanterar shopping och bagage med lätthet. Nissan LEAF är också utrustad med många intelligenta körteknologier som ger dig en dynamisk och säker körupplevelse i alla väder.

Nissan Leaf e+ 62 kWh 217hk Tekna, Omgående lev

2020, 2 980 mil, Vit

Nissan Leaf e+ 62 kWh 217hk Tekna, Omgående lev

2020, 2 980 mil, Vit