Lediga tjänster

Vi söker erfarna fordons- och diagnostekniker

 

Med över 50 år i branschen är vi ett av Storgöteborgs äldsta bilföretag och vi har stor erfarenhet och högt anseende. Detta gäller även i vår serviceverkstad, där vi nu behöver bli fler fordons- och diagnostekniker.

Vi är auktoriserade för Mercedes, Nissan och Citroën.

Tack vare att vi även är en auktoriserad Boschverkstad har vi licens för att ta hand om alla bilmärken som finns på marknaden. Därför är det en merit att ha arbetat med något av våra märken eller på en Boschverkstad.

För den som vill finns det stor utvecklingspotential, då vi är en av bara två batteriverkstäder för Nissan i hela landet. Vi har arbetat med elbilar sedan 2011 och har genom åren investerat stort i vår verkstad för att kunna ta hand om våra kunders bilar på bästa sätt.

Vi erbjuder arbete i ett väl sammansvetsat team i en organisation med stark framtidstro. Våra värdeord, som vi arbetar med löpande i hela vår organisation, är tydlighet, omtanke och långsiktighet.

Vem är du?
Du arbetar idag med personbilar och/eller lätta lastbilar.
Utöver ditt tekniska kunnande är du bekant med att ta till dig skriftliga instruktioner och att själv ansvara för att söka information.
Du är ansvarsfull och motiverad till att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter.
Andra viktiga egenskaper för tjänsten är punktlighet, kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet.
Du har förstås ett brinnande intresse för fordon och mekanik och söker ett företag som, precis som du, vill växa och utvecklas.
Det är också viktigt att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har inom Hurtigs Bil AB.

Vad kan du?
Du har några års yrkeserfarenhet som fordonstekniker alternativt diagnostekniker.
En fordonsteknisk gymnasieutbildning i grunden är ett krav. Det är mycket meriterande med fördjupat kunnande inom elektronik och felsökning som du erhållit genom märkesutbildning och/eller erfarenhet.
Körkort B är ett krav.
Vi jobbar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan!

För mer information om tjänsten ring Eftermarknadschef Stellan Andersson på 
0303-23 32 61 eller maila [email protected].

Hurtigs Bil är en auktoriserad återförsäljare för Nissan och Citroën.

Eftermarknaden har en av Nissans få elbilsverkstäder i Sverige samt auktoriserad verkstad för Mercedes-Benz och Bosch Car Service allbilsverkstad.

Vi satsar på hållbarhet och har idag en solcellsanläggning som producerar mer el än vi gör av med en solig sommardag. 

Företaget grundades 1968, idag är vi ca 30 medarbetare.

 

 

Reservdelsmedarbetare

Är du målinriktad?

Vill du vara med och utveckla din arbetsplats?

Vill du ha bra anställningsvillkor och förmåner? 

 

Om rollen                                                                                

Som en del av vår expansion framåt söker vi nu en reservdelsman/kvinna som skall stärka vårt team ytterligare. 

I din roll hos oss kommer du att arbeta mot såväl butik som verkstad. Detta innebär att du kommer sköta försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör. Du ansvarar för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt att arbeta med lagerhantering och inventering vid behov.

I rollen ingår även att hantera hjul på vårt moderna och tempererade däckhotell. För att kunna hantera lagerartiklar och hjul är det önskvärt att du har truckkort.

Tjänsten innebär mycket kontakt med verkstäder, leverantörer och kunder. 

Du arbetar med stort fokus på kund och service, och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation. 

 

Din profil 

Du har kunskap och intresse av bildelar och vi ser gärna att du i dagsläget arbetar inom en reservdelsavdelning och kan lagerhantering.

En ytterligare merit är om du har fordonsteknisk utbildning. 

Ett krav är vana av att arbeta med telefon och dator som redskap och gärna att du har erfarenhet av Kobra. Hurtigs bil är auktoriserad verkstad för Nissan, Citroën, Mercedes samt Bosch. Har du erfarenhet av något av dessa märken ser vi det som extra meriterande.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och besitter hög social kompetens. Du kan prioritera och har ett gott ordningssinne och strävar efter att ge så bra service som möjlighet. 

Vi önskar att du har B-körkort och att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift och gärna även engelska. 

 

Hurtigs Bil AB

Vi erbjuder arbete i ett väl sammansvetsat team i en organisation med stark framtidstro.

Vi månar om personalen och hos oss får du friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på bilinköp, service, reparationsarbete och biluthyrning.

 

För mer information om tjänsten ring Eftermarknadschefen Stellan Andersson på
0303-23 32 61 eller maila [email protected]. 

 

Vi jobbar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

 

Välkommen till Hurtigs Bil AB. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil. 

Vi söker en medlem till vårt säljteam

• Vi säljer nya Nissan, nya Citroën, nya Aixam mopedbilar och begagnade bilar
• Kundrelationer och service är centralt
• Vi brinner för elbilar och hållbarhet

Du har arbetat med försäljning ett tag och kan både sälja och köpa in bilar till rätt pris. Hos oss arbetar du i nära samarbete med dina kollegor, säljchef och eftermarknad. Du bör ha sinne för detaljer, vara kommunikativ, kunna bygga långsiktiga kundrelationer och gilla att arbeta i ett team. Tjänsten är på heltid och givetvis har du minst B körkort.

Hurtigs Bil AB har funnits i över 50 år. Men vi är en modern 50-åring som vill verka för hållbarhet. Vi har en av Sveriges 2 batteriverkstäder för Nissan. På taket har vi solpaneler som levererar 30% av vår årsproduktion. Hurtigs Bil är ett fullserviceföretag med auktoriserad verkstad för Nissan, Citroën och Aixam.

Välkommen att kontakta vår VD Christopher Hurtig. Han nås på telefonnummer 0303 20 94 42. Skicka gärna ditt CV till [email protected], ansökningar behandlas löpande.

Hurtigs Bil AB
Solbräckegatan 25
442 45 Kungälv
0303 20 94 40

hurtigsbil.se