Lediga tjänster

Vi söker både

Fordonstekniker

och

Diagnostekniker

Drivs du av att få nöjda kunder?
Vill du vara med och utveckla din arbetsplats?
Vill du ha bra anställningsvillkor och förmåner?
Tycker du att elbilar och hållbarhet är framtiden?
Då passar du in i vårt gäng!

I rollen som Fordonstekniker och Diagnostekniker kommer du att arbeta mest med service och reparationsarbeten av Mercedes, Nissan och Citroën.

Vem är du?

Vi söker en erfaren tekniker med Mercedeskompetens till vår serviceverkstad som arbetat med diagnos och felsökning på personbilar och lätta lastbilar. Utöver ditt tekniska kunnande är du bekant med att ta till dig skriftliga instruktioner och att själv ansvara för att söka information.
Du är ansvarsfull och motiverad till att göra ett bra jobb och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är punktlighet, kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet. Du har förstås ett brinnande intresse för fordon och mekanik och söker ett företag som, precis som du, vill växa och utvecklas.
Vi tror elbilar är en viktig del av vår framtid och vi ligger i framkant när det gäller satsningen på elbilar. 
Det är också viktigt att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har inom Hurtigs Bil AB.

Vad kan du?

Du har några års yrkeserfarenhet som Fordonstekniker alternativt Diagnostekniker. En fordonsteknisk gymnasieutbildning i grunden är ett krav. Det är mycket meriterande med fördjupat kunnande inom elektronik och felsökning som du erhållit genom märkesutbildning och/eller erfarenhet.

Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder arbete i ett väl sammansvetsat team i en organisation med stark framtidstro.
För mer information om tjänsten ring Eftermarknadschef Stellan Andersson på
0303-23 32 61 eller maila [email protected].
Vi jobbar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen till Hurtigs Bil AB. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.

Vi söker en medlem till vårt säljteam

• Vi säljer nya Nissan, nya Citroën, nya Aixam mopedbilar och begagnade bilar
• Kundrelationer och service är centralt
• Vi brinner för elbilar och hållbarhet

Du har arbetat med försäljning ett tag och kan både sälja och köpa in bilar till rätt pris. Hos oss arbetar du i nära samarbete med dina kollegor, säljchef och eftermarknad. Du bör ha sinne för detaljer, vara kommunikativ, kunna bygga långsiktiga kundrelationer och gilla att arbeta i ett team. Tjänsten är på heltid och givetvis har du minst B körkort.

Hurtigs Bil AB har funnits i över 50 år. Men vi är en modern 50-åring som vill verka för hållbarhet. Vi har en av Sveriges 2 batteriverkstäder för Nissan. På taket har vi solpaneler som levererar 30% av vår årsproduktion. Hurtigs Bil är ett fullserviceföretag med auktoriserad verkstad för Nissan, Citroën och Aixam.

Välkommen att kontakta vår VD Christopher Hurtig. Han nås på telefonnummer 0303 20 94 42. Skicka gärna ditt CV till [email protected], ansökningar behandlas löpande.

Hurtigs Bil AB
Solbräckegatan 25
442 45 Kungälv
0303 20 94 40

hurtigsbil.se