NISSAN ARIYA

Nya Nissan Ariya är här – en helt eldriven Crossover

Med tidlös design, dubbla elmotorer och hög komfort presenterar vi Nissan Ariya – en högteknologisk eldriven SUV som kombinerar högsta nivå av teknik och körglädje. Anslut dig till den elektriska revolutionen och ta chansen att bekanta dig med den hos oss på Hurtigs Bil.

NYA NISSAN QASHQAI

2007 uppfann Nissan Qashqai – en crossover som kombinerade en kompakt halvkombi med en funktionell SUV. Nu får du möta helt nya Nissan Qashqai. En ny mildhybrid ökar effektiviteten och e-POWER har driftsteknologin från elbilsvärlden kombinerat med bekvämligheten hos en konventionell motor. Med en kraftfull stance, skarp LED-belysning och massiva 20” lättmetallfälgar, i en aerodynamisk kompakt kaross, tillhandahåller Nissan Qashqai återigen en ny vision.

FJÄRDE GENERATIONENS NISSAN X-TRAIL

Den nya X-Trailmodellen kommer som både mildhybrid och e-Power. Nyutgåvan av den populära modellen är större än sina föregångare på längden och bredden – medan den krympt på längden. Tack vare dessa optimeringar får bilen ett större innerutrymme, samtidigt som den är betydligt lättare att både manövrera och parkera i stadstrafik.

NISSAN LEAF

ZERO EMISSION, NOLL UTSLÄPP UNDER DRIFT

Säg adjö till bensinstationer och upplev ett smartare, säkrare och enklare sätt att köra bil. Återupptäck ren körglädje och känn dig trygg bakom ratten. Byt till Nissan LEAF, en riktigt avancerad elbil med låga underhållskostnader – och du får en rymlig familjebil.