CITROËN C4 CACTUS HALVKOMBI

Citroën presenterar nya C4 Cactus, en uppdaterad version av märkets halvkombi. C4 Cactus har omarbetats i stor utsträckning för att ta steget in i världen av halvkombi-modeller vad gäller teknik och motoralternativ, men utan att förlora sin unika karaktär och höga komfort. Faktum är att Nya C4 Cactus blir först ut med med nya innovativa fjädringen Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC och sätena Advanced Comfort gör C4 Cactus till en superbekväm halvkombi som kommer att skaka om marknaden rejält.

CITROËN JUMPY - KOMFORT OCH FLEXIBILITET

Smart, modern och funktionell, Citroën Jumpy är den perfekta partnern för proffs som söker ett arbetsredskap som förenklar arbetsdagen. Den effektiva uppbyggnaden av nya Citroën Jumpy kan lätt anpassas efter alla behov – alltid lika funktionell, praktisk och ergonomisk. Den modulära bottenplattan av senaste generationen är särskilt förstärkt för denna modell och bygger på bottenplattan till C4 Picasso.

Det ger upp till 1 300 kg lastvikt, 6,6 m3 lastvolym och upp till 2,5 ton släpvikt. Den modulära uppbyggnaden märks även på två hjulbasvärden (2,92 m och 3,27m), men också på två överhäng bak (0,80 m och 1,15 m), vilket ger tre olika längder.