CITROËN C4 OCH ë-C4

Citroën C4 och helt elektriska ë-C4 lyckas förena de eleganta och dynamiska linjerna hos en kompakt sedan med de rymliga volymerna och robustheten hos en SUV. Interiört samverkar allt för att erbjuda dig en oöverträffad körupplevelse, genom stora och välkomnande säten, fjädring med Progressive Hydraulic Cushions®, en behaglig akustik och ett vackert ljus tack vare det stora öppningsbara panoramaglastaket.

CITROËN ë-C4 X

Stilen hos nya Citroën ë-C4 X utmanar traditionella designkoder för kompakta modeller och erbjuder en innovativ och distinkt bil. Upptäck en design som kombinerar en fastbacks eleganta form och den moderna looken hos en SUV, tillsammans med den tidlösa elegansen och rymligheten hos en sedan.

  • Upp till 360 km räckvidd.
  • 100 kW motoreffekt, vilket motsvarar 136 hk.
  • 3 körlägen (Eco, Normal och Sport) som frigör körglädje helt utan CO2-utsläpp.

CITROËN C5 X

Nya Citroën C5 X är en unik kombination av elegansen hos en sedan, dynamiken hos en kombi och den upphöjda körställningen hos en SUV. Modellen ger verklig sinnesro tack vare konceptet Citroën Advanced Comfort® och kupén som påminner om en lounge. För att förenkla ditt liv i bilen erbjuder nya Citroën C5 X banbrytande teknik för semiautonom körning och ett helt nytt gränssnitt för kommunikation på en 12” HD pekskärm med röstigenkänning. Nya C5 X finns som plug-in hybrid och med bensinmotor.

CITROËN ë-BERLINGO

Nu utvidgar Citroën sitt sortiment med en elektrisk version av Berlingo – en familjebil med flexibelt passagerarutrymme och exceptionell lastkapacitet. ë-Berlingo är smart utformad för att erbjuda perfekt komfort. Interiören ger en verklig känsla av lugn med sina mjuka och varma material. Samtidigt är det stort fokus på funktionalitet, tack vare en stor mångsidighet och många smarta förvaringsutrymmen.

CITROËN ë-JUMPY

Citroën ë-Jumpy är din idealiska eldrivna partner som uppfyller mobilitetsbehoven i städer och stadsnära områden:

  • Räckvidd: upp till 330 km (WLTP)
  • Inga kompromisser avseende praktisk teknisk förmåga och utrustning: – Alltid bekväma resor med ë-komfort
  • Tillgång till tjänster som underlättar det dagliga elektriska livet (fjärrladdningsprogrammering, reseplanering)

CITROËN ë-BERLINGO TRANSPORT

Nya Citroën ë-Berlingo är den 100 % elektriska transportbilen med fokus på ergonomi, praktisk funktion och komfort. Oavsett om du är hantverkare, säljare eller varuleverantör med krav på nya transportlösningar är nya Citroën ë-Berlingo perfekt för körning både i städer och på landsbygd.

Kör bekvämt med Citroëns eldrift och ha smidig kontroll på din körning tack vare: