Så här går det till att köpa bil hos Hurtigs Bil

Vi på Hurtigs Bil har som ambition att allt vi gör ska genomsyras av tydlighet, omtanke och långsiktighet. Rent praktiskt betyder det att ett bilköp hos oss börjar med du berättar, och att vi lyssnar. Vår ambition är nämligen inte att du ska köpa en bil – utan rätt bil, det vill säga den bil som passar bäst med din livsstil, dina behov, din ekonomi och dina preferenser.

Att köpa bil hos Hurtigs Bil

Dialog kring behov och önskemål

För de flesta är ett bilköp någonting spännande, men det kan också kännas nervöst. Även för den som spanat in en bil på förhand kan det vara svårt att överblicka exakt vad köpet skulle innebära. I denna fas är ordet omtanke extra viktigt för oss. Vi är måna om att göra våra kunder nöjda, före, under och efter ett bilköp. Den som kontaktar oss med ambitionen att byta bil kommer därför mötas av ett antal nyfikna frågor, exempelvis: Vad har du för bil just nu? Hur använder du din bil? Vilka är dina förväntningar på din nästa bil? Genom att samtala kring frågor av denna typ hjälps vi åt att komma fram till vilken bil som är bäst för just dig.

Genomgång av finansieringsalternativ

När du beslutat dig för vilken bil du vill köpa är det dags att prata ekonomi. I detta skede sätter vi stort värde på att vara väldigt tydliga. Hurtigs Bil tror på win-win och saknar helt ambitioner att göra affärer som inte blir bra för våra kunder. Att köpa bil är ofta en stor affär och finansieringen kan hanteras på flera olika sätt. Genom att vara lyhörda för dina önskemål och tydliga med vilka upplägg vi kan erbjuda säkerställer vi en bra affär för alla inblandade.

Dags för leverans

När den beställda bilen finns att hämta får du ett samtal av oss på Hurtigs. Tillsammans ser vi till att hitta en tidpunkt som lämpar sig bra för dig. För vår del är långsiktighet det viktigaste ordet här. Vi tar oss den tid som behövs för att du ska få all nödvändig information om din nya bil. Det hör även till vanligheterna att vi redan i detta skede påbörjar ett samtal om kommande service och underhåll av bilen. Valet är såklart ditt, men vår övertygelse är att det bästa bilaffärerna är långsiktiga. Här går omtanke och långsiktighet hand i hand. Bilar som omhändertas på ett bra sätt resulterar i ett tillfredsställande bilägande över en lång tidsperiod.