LADDTID OCH RÄCKVIDD

Vi är experter på elbilar.

Upplev omedelbar acceleration. Åk längre och säg adjö till bensinstationer. Upplev ett smartare, säkrare och enklare sätt att köra bil. Nissans nya teknologi gör det enkelt att byta till elbil. Du kommer att bli förvånad över hur många kilometer per laddning du kan få ut av din nya Nissan. Batterikapacitet med upptill 40 kWh, med optimerad lagring av energi som är effektivare och inte tar upp någon extra plats jämfört med tidigare generationer. Ladda hemma medan du äter frukost och ladda sedan på vägen i en av de 4 600 europeiska snabbladdningsstationer. Välkommen in och prova!

VI ERBJUDER NISSANS STORSÄLJANDE UTBUD AV 100% ELDRIVNA BILAR.

Dessa elbilar innebär mer än bara nollutsläpp under drift. Njut av en stark och smidig acceleration och en häpnadsväckande brist på vibrationer och motoroljud. Anslut dig till den elektriska revolutionen och kör framtidens bil redan idag.

SIMPLY AMAZING

NYA NISSAN LEAF

Världens bästsäljande 100-procentiga elbil med nollutsläpp är nu ännu mer imponerande. Den har ett kraftfullt batteri på 40 kWh, och elegant aerodynamik.

Kontakta oss angående Nissan Leaf så ger vi dig all den information du behöver för ett optimalt Elbils-köp.

Tel. 0303-209440, E-post [email protected] eller fyll i formuläret:

1 Step 1
Kontakta mig angående Ariya/Leaf
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

SERVICE PÅ ELBILAR

Vi är ledande i Sverige när det gäller försäljning och service på elbilar. Det innebär att vi har erfarenheten och kunskapen att ta hand om din elbil i alla lägen. Tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss angående service på din elbil.

Tel. 0303-209430, E-post [email protected] eller fyll i formuläret:

1

Fyll i formuläret så återkommer vi inom en arbetsdag.

*Obligatoriskt fält

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right