Nissan Qashqai.
Mer info: Tel 0303 – 20 94 40 eller besök oss på Solbräckegatan 25.

Känn och Provkör!

En otrolig utveckling

2007 uppfann Nissan Qashqai – en crossover som kombinerade en kompakt halvkombi med en funktionell SUV. Nu får du möta helt nya Nissan Qashqai! Med en kraftfull stance, skarp LED-belysning och massiva 20” lättmetallfälgar, i en aerodynamisk kompakt kaross, tillhandahåller Nissan Qashqai återigen en ny vision.

 

Smart energi

Upplev körglädje som aldrig förr med två nya drivlinor. En ny mildhybrid ökar effektiviteten och e-POWER (6) har driftsteknologin från elbilsvärlden kombinerat med bekvämligheten hos en konventionell motor. Tekniken medger direkt acceleration, fantastisk smidighet och en tyst körupplevelse.

Nu kan du köra med mindre stress och mer zen. ProPILOT med Navi-link hjälper dig inte bara med att hålla ett förinställt avstånd till fordonet framför och centrera dig i ditt körfält. Systemet använder även inbyggda TomTom®-kartor för att förutsäga kommande kurvor, vägkorsningar, avfarter och anpassar körningen därefter. Systemet kan till och med anpassa farten efter rådande hastighetsbegränsning genom att läsa av vägskyltarna som bilen passerar.

 

Innovativa skärmar

Helt nya Nissan Qashqai är tillgänglig med ett 12,3” stort och anpassningsbart digitalt instrumentkluster som ger dig många valmöjligheter. Hämta kartor. Lägg till menyer. Placera information där den inte går att missa och med en bakgrund som inspirerats av japanskt Kiriko-glas är det även riktigt snyggt. Versioner med lägre utrustningsnivå har även de fått en uppgradering i form av en större central 7” TFT-skärm, en märkbar förbättring jämfört med föregående skärmen på 5”.

Vi berättar gärna mer om nya Nissan Qashqai.
Tel 0303 – 20 94 40 eller besök oss på Solbräckegatan 25.
Känn och Provkör!