NISSAN ELBILAR

PIONJÄRER INOM 100% ELDRIFT SEDAN 2010

Vi är även bland de absolut första att erbjuda en komplett ELBILSVERKSTAD med erfaren personal. LÄS MER HÄR

NISSAN ARIYA

Med tidlös design, dubbla elmotorer och hög komfort presenterar vi Nissan Ariya – en högteknologisk eldriven SUV som kombinerar högsta nivå av teknik och körglädje. Nu lanseras den hos oss. Anslut dig till den elektriska revolutionen och ta chansen att bekanta dig med den hos oss på Hurtigs Bil.

På Hurtigs Bil är vi säkra på våra elbilars kvalitet och på deras andrahandsvärde. Nissan lanserar nu sin första eldrivna crossover – Nissan Ayira. Med fokus på autonomi, design och förmåga är Ariya det nya uttrycket för hur Nissan vill framställa sin elbilsvision.

NISSAN LEAF

En av världens bästsäljande 100-procentiga elbil med nollutsläpp är nu ännu mer imponerande. Den har ett kraftfullt batteri på 62 kWh med en räckvidd på 40 mil vid optimala förhållanden, elegant aerodynamik och avancerade teknologier som ökar ditt förtroende när du är ute på vägen. Låt dig imponeras av Nissan LEAF och upptäck ett helt nytt körsätt.

Kontakta oss så ger vi dig all den information du behöver för ett optimalt Elbils-köp.

Tel. 0303-20 94 40, E-post [email protected] eller fyll i formuläret:

1 Step 1
Kontakta mig angående Ariya/Leaf
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Nissans elbilar innebär mer än bara nollutsläpp under drift. Njut av en stark och smidig acceleration och en häpnadsväckande brist på vibrationer och motoroljud. Även om en elbil främst är tänkt att laddas hemma över natten, växer antalet laddstationer hela tiden. Detta innebär att elbilen kan användas vid längre resor och laddas under färden vid en publik snabbladdare. Anslut dig till den elektriska revolutionen och kör framtidens bil redan idag. Nissans banbrytande utbud av 100% eldrivna bilar erbjuder högsta prestanda och den senaste tekniken, så att du kan njuta av resan samtidigt som du vet att du kör en bil med nollutsläpp under färd.