Hurtigs Bil breddar med Bosch Car Service Allbilsverkstad

Nu får Kungälv en Bosch Car Service med serviceverkstad för alla bilmodeller. Från och med 3 maj är nämligen Hurtigs Bil auktoriserad som Bosch Car Service allbilsverkstad.

– Våra erfarna tekniker är beredda att reparera, serva och förbättra allt vad gäller alla bilmodeller, säger Stellan Andersson, Eftermarknads-chef för Hurtigs Bil.

Sedan tidigare är Hurtigs Bil i Kungälv auktoriserad verkstad för Mercedes, Nissan, Aixam och Citroën. Genom att man nu blir auktoriserad för Bosch Car Service breddar man sitt utbud ytterligare till att omfatta alla bilmodeller.

– Vi erbjuder service och expert-rådgivning kring allt som rör bilen. Vi utför allt från reparationer, underhållsarbete till hjulinställningar och AC-service utan att fordonets garanti påverkas, säger Stellan.

Fri assistans och dygnet-runt inlämning

Hos Hurtigs Bil finns nu dessutom möjlighet till dygnet-runt inlämning av bilen. Genomförd service ger även fri assistans under ett helt år. På så sätt behöver kunder inte passa speciella öppettider, sparar in tid och kan få tillbakabilen fortare.Verkstaden är utrustad med experter och moderna, innovativa diagnostiksystem för snabb och korrekta felsökningar. 

– Vi har produkter till alla bilmärken och alla våra tjänster finns tillgängliga för alla typer av motorer – oavsett om det är bensin, diesel, el eller hybrid, säger Stellan.

Även bokningen förenklas. Kunder kan enkelt boka och se priser online. På så sätt får kunden direkt besked om vad som ska utföras, samt varför, och vad det kostar. 

Vid behov finns tillgång till ersättningsfordon.

Kan släcka 2:or

Hurtigs har även ackreditering för att inte bara utföra reparationer utan även sedan godkänna bilen till bilregistret, alltså släcka din 2:a. 

– Kunder slipper lägga ner tid och extra pengar på att åka till bilbesiktningen för att göra en ombesiktning, säger Stellan.