Nissan Ariya – en helt eldriven Crossover

Boka tid för provkörning!

Med tidlös design, dubbla elmotorer och hög komfort presenterar vi Nissan Ariya – en högteknologisk eldriven SUV som kombinerar högsta nivå av teknik och körglädje. Anslut dig till den elektriska revolutionen och ta chansen att bekanta dig med den hos oss på Hurtigs Bil.

På Hurtigs Bil är vi säkra på våra elbilars kvalitet och på deras andrahandsvärde. Nissan lanserar nu sin första eldrivna crossover – Nissan Ayira. Med fokus på autonomi, design och förmåga är Ariya det nya uttrycket för hur Nissan vill framställa sin elbilsvision. Hos oss på Hurtigs Bil får du möjlighet att uppleva denna nya SUV som med sin utmanande stil kombinerar höga nivåer av både design, komfort och prestanda.

 

Med fokus på design och bekvämlighet

Ariyas interiör påminner om en bekväm lounge snarare än en traditionell bilkupé och tack vare sin nya EV-plattform utan den traditionella kardantunneln bidrar det helt släta golvet till en av marknadens rymligaste interiörer.

Med bland annat självkörande stödsystem och sömlös uppkoppling blir det ett rent nöje för både förare och passagerare. De primära funktionerna är integrerade i centerkonsolen i form av dolda knappar med haptisk funktion, vilket innebär att de endast syns när bilen är på. Med dubbla färgdisplayer har du full kontroll på bilens alla funktioner och kan se bilen i helikoptervy.

 

Upplev intelligent körning

Ariya bjuder på näst intill ljudlös körning och kraftfull acceleration vilket ger dig ännu en anledning att byta bil. Med assistanssystemet ProPILOT får du bland annat hjälp att hålla hastigheten samt avstånd anpassat efter fordonet framför men också hålla dig centrerad i din körfil. Via säkerhetsystemet Nissan Safety Shield får du funktioner som intelligent autobroms. Dessutom kan du med ProPILOT Park parkera din Ariya med endast ett knapptryck.

Med det stora batteriet kommer räckvidden att vara upp till 50 mil enligt WLTP. Nissan Ariya kommer att erbjuda möjlighet till dragkrok med en dragvikt på upp till hela 1,5 ton.

Genom tekniken e-4orce besitter de fyrhjulsdrivna modellversionerna en teknik som är Nissans mest avancerade någonsin, baserad på teknik från märkets terrängfordon och sportbilar. Systemet innehåller även vridmomentsfördelning mellan samtliga hjul för att underlätta vid mer krävande körning.

Missa inte chansen att bekanta er med Nissan Ayira hos oss på Hurtigs Bil.

 Ariyas olika utföranden:

  • ARIYA 63kWh 2-hjulsdriven
  • ARIYA 87kWh 2-hjulsdriven med uppgraderad drivlina och längre räckvidd
  • ARIYA e-4ORCE 63kWh med dubbla motorer och e-4ORCE teknologi
  • ARIYA e-4ORCE 87kWh 4-hjulsdrivenmed längre räckvidd och kraft
  • ARIYA e-4ORCE 87kWh Performance toppversionen med starkare motor och ultimat känsla av prestanda och teknik