Nu till helgen, 2–4 december, medverkar Hurtigs Bil på mässan eCarExpo på Svenska Mässan i Göteborg. Som besökare får du en god inblick i framtidens mobilitet vad gäller elbilar, laddteknik, solenergi och installation på en och samma plats.

Vi på Hurtigs, som finns i monter B07:52, presenterar den helt nya crossovern Nissan Aryia, där premiummodellen bland annat har dubbla elmotorer och en unik 4-hjulsdrift, säger VD:n och elbilspionjären Christopher Hurtig.

Så tidigt som 2011 började Hurtigs Bil sälja elbilar i samarbete med Nissan. Kort därefter startade man också sin elbilbilsverkstad, som är en av endast två av Nissan auktoriserade i hela landet.

– Detta gör att vi med gott samvete kan säga att vi verkligen kan elbilar. Mot denna bakgrund ser vi fram emot att tillsammans med flera andra företag medverka på årets upplaga av eCarExpo.

Sedan Hurtigs Bil startade med elbilar för ett drygt decennium sedan har det hänt mycket och idag pratar man om att hela Sverige ställer om. Allt fler funderar på att producera sin egen el och driva både hem och bil med den. Elbilar och solel kräver helt nya kunskaper. Hur laddar jag? Vad händer med solel som jag inte använder? Vilka nya elbilar finns det? Hur mycket sol behövs för att köra med en elbil. På eCarExpo finns all kunskap samlad på ett och samma ställe. På mässan får du möjlighet att lära dig allt om både elbilar och solel.

Hurtigs finns i monter B07:52 där man kommer att visa sin nya Nissa Aryia, en rymlig crossover med loungekänsla och en räckvidd på upp till 53 mil enligt WLTP.

I de första testerna som gjorts får bilen höga betyg. Auto Express pratar om premiumkänsla, en fantastisk ingenjörskonst och teknik under det eleganta skalet. ”Prestanda och förfining är imponerande”.

Tidningen Ny Teknik menar att bilen gör ett första gott intryck och att den kommer gå hem i stugorna. Tidningen skriver: ”Nissan Aryia har många kvaliteter som kan göra den attraktiv på marknaden, främst det generösa utrymmet och den tilltalande designen.”

Välkommen att besöka oss på Hurtigs Bil på eCarExpo på Svenska Mässan, 2–4 december tillsammans företag som Polestar, NIO, Wolksvagen, Lotus, Mercedes, LYNK & CO, BMW, Svensk Solenergi och många fler.