Vintern står för dörren och det är dags för däckbyte. Hurtigs Bil bjuder sin vana trogen in till hjulbytardagen, som går av stapeln lördagen den 12 november mellan 9 och 15, på plats hos Hurtigs Bil i Kungälv.

Hurtigs Bils hjulbytardag kommer att te sig som en mässa i miniformat, bestående av en rad trevliga inslag. Exempelvis kommer lokala företag som, KG Knutsson och Goodyear finnas på plats och dela med sig av sina gedigna kunskaper om elbilsladdare och vinterdäck. I samband hjulbytardagen, som inte kräver någon föranmälan, kommer säljarna på Hurtigs Bil dessutom visa upp och erbjuda provkörning av nya bilmodeller, bland andra Nissan Ariya. 

Den som vill få nya kunskaper om alltifrån elbilsladdare till nya spännande bilmodeller – samt inte minst byta till vinterdäck: varmt välkommen till årets hjulbytardag hos Hurtigs Bil! 

Många är de varor och tjänster som blivit dyrare de senaste månaderna, men kostnaden för att vara däckhotellskund hos Hurtigs Bil ligger på sedvanliga 895 kronor per säsong. Utöver hjulbyte rymmer denna kostnad hjultvätt och liggande förvaring i tempererad lokal. 

* Evenemanget pågår mellan 9 och 15. Hjulbytena sker fram till klockan 14.