Nya Nissan Primastar

– En företagsbil du kan räkna med

Säker prestanda, smart stop/start-teknik för låg bränsleförbrukning och fem års tillverkningsgaranti som standard!
Det är bara några av fördelarna med att investera i en ny Nissan Primastar, som vi på Hurtigs har i vårt sortiment.

Nissans nybilsgarantier är inte bara generösa, utan ger mer än man kan tro. Vad sägs om Nissan Assistans som ingår i 5 år, som täcker om en medarbetare råkar använda fel bränsle, får punktering eller rentav tappar bort bilnycklarna?

Behoven kan växla snabbt i ett företag och vi underlättar det genom att göra det enkelt att köpa, byta eller sälja sin Primastar. Detta gör vi eftersom nybilsgarantin följer med bilen till nästa glada ägare. Fråga gärna oss på Hurtigs Bil, vad som mer ingår och vilka fler fördelar som finns för dig som företagare.

Med sitt stora urval av karossfärger kan Nissan Primastar anpassas till ditt företags färgprofil. Välj mellan flera olika konfigurationer som passar just era behov. Med ett generöst lastutrymme på upp till 2937 mm längd, en lastvolym på 6,7 m3 och valbarheten att välja mellan två längder och två höjder blir Nissan Primastar exakt så rymlig som du önskar.

De dubbla skjutdörrarna ger åtkomst från båda sidor till lastutrymmet. Med specialbeställd inredning kan lastutrymmet anpassas efter er verksamhet.

Säkerheten med en stor bil och stora fönster förstärks med farthållare, backkamera och parkeringssensorer baktill. En integrerad skiljevägg tryggar färden för passagerna genom att hålla lasten i säkert förvar. Primastar assisterar och varnar med sin avancerade teknik, vilket gör din bilkörning med en 6-växlad manuell växellåda eller automatlåda till en fröjd. Välj en motor från 110 till 170 hk.

Med Primastars låga CO2-utsläpp körs den med ett grönt samvete och för en än mer miljövänlig och bränsleekonomisk körning finns ECO mode. Körläget uppfyller Euro6D-standarden fullt ut och optimerar Primastars köregenskaper.