Helt nya Nissan Townstar – en stjärna i stadstrafiken

Nu kan du komma in till oss på Hurtigs och prova Nissans senaste transportbil; Nissan Townstar. Den är speciellt utvecklad för stadskörning.

Townstar kan väljas som en transportbil eller kombi (passagerar-version) och i olika konfigurationer. Beroende på valen, passar den behoven för både små och mellanstora företag. Lastutrymmet är stort med en smidig baklucka och man får lätt in två Euro-pallar. Townstar har stora skjutdörrar på sidan samt möjlighet att ha 60/40 dörrar med 180 graders öppning.

Vi hinner jämföra och kastar ett öga på kombiversionen av Townstar som har en personbils komfort och utseende. Den har bra förvaringsmöjligheter och bagageutrymmet ligger på 775 liter. Den känns som en vettig kombination av privat/företagsbil för den med ett varierande behov av tjänstebil.
Townstar är Nissans hittills mest tekniskt omfattande transportbil med avancerad design både interiört och exteriört varför den känns lite hetare och roligare än andra liknande transportbilar. E-Call, Apple CarPlay/Android Auto och sladdlös telefonladdning är något som ingår och hanteras via den stora pekskärmen.
Ett pålitligt säkerhetssystem och avancerade förarassistansfunktioner hjälper till att hålla bilen i rätt fil, i trafikens rytm och i rätt fart. Den intelligenta autobromsen känner av både fotgängare och cyklister vilket är skönt vid hetsig stadstrafik och köer.
Parkeringshjälp är alltid ett plus i kanten, både rent tekniskt och med tanke på säkerheten. Med hjälp av strategiskt utplacerade kameror får man 360-graders synvinkel runt fordonet för att ge de allra bästa förutsättningarna vid korsningar och parkerande.
Summan av kardemumman är, att Nissan lyckats leverera en bra transportbil med ergonomisk design. Med de 20 nya tekniska funktionerna känns Townstar både effektiv och pålitlig, och faktiskt riktigt skön i den pulserande och ojämna stadstrafiken.

Kom in och prova vår bensindrivna skåpmodell. Fundera på vad ditt nästa steg är.
Kanske blir Townstar i otippad tappning din nya favorit?