NISSAN ELBILAR

PIONJÄRER INOM 100% ELDRIFT SEDAN 2010

Hurtigs Bil – ledande i Sverige när det gäller elbilar

På Hurtigs Bil är vi säkra på våra elbilars kvalitet. Därför har vi, utöver de förmåner som kommer med alla CARED4-bilar, även speciella förmåner för dig som vill köpa en elbil från Nissan. Exempelvis så inkluderar alltid priset för din Nissan CARED4-elbil batteriet och en Nissan EVSE-laddkabel. Dessutom kommer alla begagnade elbilar Nissan CARED4 med snabbladdningsfunktion, så du enkelt kan koppla dig till alla stationer av ChadeMo-typ (snabbladdningsstationer) och fortsätta din färd. LÄS MER HÄR

Vi är även bland de absolut första att erbjuda en komplett ELBILSVERKSTAD med erfaren personal. LÄS MER HÄR

SIMPLY AMAZING

NYA NISSAN LEAF

Världens bästsäljande 100-procentiga elbil med nollutsläpp är nu ännu mer imponerande. Den har ett kraftfullt batteri på 62 kWh med en räckvidd på 40 mil vid optimala förhållanden, elegant aerodynamik och avancerade teknologier som ökar ditt förtroende när du är ute på vägen. Låt dig imponeras av Nya Nissan LEAF och upptäck ett helt nytt körsätt.

Kontakta oss angående Nissan Leaf så ger vi dig all den information du behöver för ett optimalt Elbils-köp.

Tel. 0303-20 94 40, E-post [email protected] eller fyll i formuläret:

1 Step 1
Kontakta mig angående Ariya/Leaf
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

VÄNTA INTE – BESTÄLL DIN NYA E-NV200 NU

Den förbättrade räckvidden ger dig ytterligare en anledning att byta till en e-NV200. Nissan har gjort de 100 % eldrivna e-NV200 Skåp och Evalia bättre än någonsin tidigare. De nya versionerna har ett batteri på 40 kWh, ett uppgraderat navigationssystem och flera nya anslutna EV-tjänster.
Kontakta eller besök oss för att få mer information om dessa specialerbjudanden och dess villkor.

Kontakta oss angående Nissan e-NV200 så ger vi dig all den information du behöver för ett optimalt Elbils-köp.

Tel. 0303-20 94 40, E-post [email protected] eller fyll i formuläret:

1 Step 1
Kontakta mig angående e-NV200!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Nissans elbilar innebär mer än bara nollutsläpp under drift. Njut av en stark och smidig acceleration och en häpnadsväckande brist på vibrationer och motoroljud. Även om en elbil främst är tänkt att laddas hemma över natten, växer antalet laddstationer hela tiden. Detta innebär att elbilen kan användas vid längre resor och laddas under färden vid en publik snabbladdare. Anslut dig till den elektriska revolutionen och kör framtidens bil redan idag. Nissans banbrytande utbud av 100% eldrivna bilar erbjuder högsta prestanda och den senaste tekniken, så att du kan njuta av resan samtidigt som du vet att du kör en bil med nollutsläpp under färd.