En suv med förstklassig komfort för omgående leverans:
Vi kallar den ”Komfortkungen”

Nu kan vi på Hurtigs stolt presentera Citroën C5 Aircross SUV: En SUV till 100% med stora hjul, robust och kraftfull design samt höga markfrigång.
Nya C5 Aircross SUV är den mest bekväma och flexibla SUV:en i klassen med ett klassledande bagageutrymme, från 580 till 720 liter.
En annan mycket uppskattad detalj är att samtliga tre baksäten går att anpassas individuellt.

Den här bilen är en ambassadör för Citroën Advanced Comfort-programmet, som erbjuder kritikerrosade innovationer som exempelvis avancerad fjädring. Detta är den senaste generationen SUV, fullmatad med 16 körhjälpsfunktioner och uppkopplingsmöjligheter!

Omfattande komfortprogram

Likt tidigare Citroën-modeller ingår nya C5 Aircross SUV i Citroëns omfattande komfortprogram Citroën Advanced Comfort, som säkerställer att alla bilens beståndsdelar är utvalda och optimerade för bästa möjliga komfort. Citroëns syn på komfort är att det inte bara är fjädringen som bidrar till en bekväm körupplevelse, utan även saker som akustik, vibrationer, användarvänlighet, flexibilitet, materialval med mera. Naturligtvis är fjädringen fortfarande en stor del av det som bidrar till en bekväm körupplevelse. I Nya C5 Aircross SUV får du den senaste fjädringstekniken.

Shine Exclusive

Den modell vi på Hurtigs i dagsläget har hemma för omedelbar leverans är C5 Aircross SUV som har utrustningsnivå Shine Exclusive med en 180 hästkrafter stark bensinmotorer.

Mindre buller

C5 Aircross SUV har en akustisk isolering utöver det vanliga. Stor omsorg har lagts på att minska däckbuller och aerodynamiskt buller. Lösningen ligger till stor del i en förstärkt, laminerad vindruta och sidofönster fram som släpper igenom mycket mindre ljud än traditionella rutor. Mycket arbete har även lagts på ljudisolering och reducering av vibrationer från motorutrymmet – allt för att ge föraren och passagerarna den bästa möjliga komfortupplevelsen

Avancerad luftrening

Nya C5 Aircross SUV är även utrustad med ett effektivt luftreningssystem, AQS, som automatiskt upptäcker luftförorening och filtrerar luften.