Så här i hjulbytartider vill vi påminna om att vi på Hurtigs Bil gärna både byter och förvarar dina hjul på vårt förstklassiga däckhotell. Du slipper transportera dina hjul till och från verkstan, utan lämnar istället smidigt in dem på vårt däckhotell där de även blir rengjorda och kontrollerade. Att ha sina hjul på däckhotell sparar tid, arbete och förlänger livslängden på däcken. Däckhotellet är tempererat vilket gör att gummit i däcken behåller sin elasticitet längre då temperaturen inte flukturerar. Hjulen förvaras liggande så de inte får ståplattor, alltså behåller sin ursprungliga form.

På däckhotellet hjälper vi dig med allt som rör dina däck. Utöver att vi förvarar och byter hjulen ser vi också till att de tas hand om på bästa sätt. Vi kontrollerar hjulens lufttryck, och granskar även mönsterdjup, slitage och övriga skador på däcken. Vi rengör också hjulen i en särskild tvättmaskin för hjul utan tvättmedel för minimal miljöpåverkan.

Vi balansera hjulen åt dig för bästa komfort och självklart ger vi dig bra priser när det är dags att köpa nya. Men kom ihåg att bra däckförvaring förlänger däckens livstid, så det kommer inte behövas lika ofta om de är i vår omsorg. På så sätt sparar du inte bara tid när du förvarar hjulen hos oss, utan även pengar.

Rulla in dina hjul till vårt däckhotell och låta oss se till så att de får det underhåll och den vård de behöver inför nästa säsong. Mer information finns här. Välkommen!