Till helgen drar eCarExpo 2019 igång på Svenska Mässan. Hurtigs Bil kommer såklart att vara på plats, i Nissans monter.

  • Givetvis är vi på plats på Nordens ledande elbilsmässa. Här får vi både inspireras själva, och samtidigt visa upp oss och träffa andra elbilsentusiaster. Hurtigs Bil AB är pionjär inom området och en viktig ambassadör för eldrivna bilar. Vi vill inspirera fler att få upp ögonen för elbilar, säger Christopher Hurtig.

På mässan i Nissans monter kommer främst nya Nissan Leaf med 62kW-batteri och längre räckvidd att visas upp, och även elbilsmodeller av flak- och skåpbilar från Nissan. Dessutom kommer de smarta lösningarna ”vehicle-to-grid” och ”vehicle-to-home” från Nissan att ställas ut. Dessa tillåter att energi lagras i bilen, som sedan kan transporteras till andra platser. Bilen i sig blir då ett mobilt batteri – med oändliga användningsområden. Detta tror Christopher är framtiden:

  • Detta är revolutionerande ny teknik som kommer förändra både bilmarknaden men även elnätet. Det innebär otroliga möjligheter och det är det som gör Nissan Leaf så unik. Vi är stolta att få representera Nissan på elbilsmässan.

Mässan startar för branschen under fredagen men är öppet för allmänheten lördag och söndag, 30 november – 1 december.

På mässan finns alla stora elbilsfabrikanter representerade och som besökare kan du göra allt från att provköra en elbil direkt från mässhallen till att få veta allt om hur du laddar din bil på bästa sätt. Dagarna bjuder också på intressanta seminarier och diskussioner.

 

eCarExpo 2019 på Svenska Mässan i Göteborg

Fredag 29 november (branschdag, endast öppet för företag)

Lördag 30 november (öppet för alla)

Söndag 1 december (öppet för alla)

 

Köp din biljett här: http://ecarexpo.se/besokare/biljetter/