Imorgon, fredag den 30 november, drar eCarExpo 2018 igång på Svenska Mässan. Då är, så klart, Hurtigs Bil på plats.
– Vi kommer att vara en del av Nissans monter, berättar Christopher Hurtig, VD på Hurtigs Bil.

Mässan starar för branschfolk under fredagen men är öppet för allmänheten lördag och söndag, 1–2 december. Svenska Mässan blir då platsen för alla som intresserar sig för elbilar.
– Det är den största mässan för elbilar och laddning någonsin i Norden. Den är komplett för dem som vill veta mer om vad det innebär att äga och köra en elbil. Intresset för mässan har varit väldigt stort och det är otroligt roligt att det tagit sådan fart, säger Lars-Ola Nordqvist, presschef på eCarExpo.

På mässan finns alla stora elbilsfabrikanter representerade och du kan göra allt ifrån att provköra en elbil direkt från mässhallen till att få veta allt om hur du laddar din bil på bästa sätt. Under dagarna blir det också intressanta seminarier och diskussioner.
Vår VD, Christopher Hurtig, kommer också under lördagen, kl. 14.30, delta i en podd tillsammans med DEFA.
– Att vara en del av Nordens största elbilsmässa är självklart för oss. Dels får vi visa upp oss och träffa kunder som är intressanta, men vi är också med och bidrar till en ökad kunskap om elbilar. Vi ser oss som en viktig ambassadör och vill alltid inspirera andra till att få upp ögonen för det eldrivna alternativet, säger Christopher.

eCarExpo 2018
Fredag 30 november (branschdag, endast öppet för företag).
Lördag 1 december (öppet för alla).
Söndag 2 december (öppet för alla).

Du hittar oss i Nissans monter.

Köp din biljett här: http://ecarexpo.se/besokare/biljetter/